Bestel Fiona Hewitt stoffen bij makomastoffen

Fiona Hewitt stoffen zijn nostalgisch, en de retro stijl is geïnspireerd op een verscheidenheid aan thema's, met inbegrip van kinderboeken, vintage reclame, postzegels, prenten & plaatjes en speelgoed uit de hele wereld.  Oosterse styling van een vervlogen tijdperk geven deze stoffen een liefdevolle uitstraling Deze zijn nu ook te koop bij makoma stoffen Op de Markt in Hardenberg Ommen Hoogeveen  Emmen

En in de webwinkel www.makomastoffen.nl

Fiona Hewitt groeide op aan de westkust van Schotland en studeerde af met een Masters degree in illustratie uit het Koninklijk College van kunst in 2001. Haar kunst is tentoongesteld in galerijen in het Verenigd Koninkrijk, Europa en de Verenigde Staten en haar bekroonde illustratie werk is gebruikt voor animatie, productontwerp, redactionele, reclame en publiceren.


Haar nostalgische, retro stijl is geïnspireerd op een verscheidenheid aan thema's, met inbegrip van propaganda, kinderboeken, vintage reclame, postzegels, prenten & plaatjes en speelgoed uit de hele wereld. Reizen is een grote bron van inspiratie in Fiona van werk, meest specifiek de vier jaar ze bracht wonen en illustreren in Hong Kong, Beijing en Shanghai, waar ze werd getrokken naar de retro, Oosterse styling van een vervlogen tijdperk. Dit nostalgische gevoel is een solide thema in haar werk in haar carrière en blijft haar werk invloed vandaag.

https://www.makomastoffen.nl/webshop/kinderkamer/fiona-hewitt-collectie


Betaal opties

Ideal  Bancontact  SOFORT Banking  Belfius Direct Net 

Nieuwe stoffen Zoek stoffen Groot verbruik stoffen Tijdpakkers